...
Pånyttfödelse för bittiska Plastics & Rubber World
Så här såg PRW:s logotyp ut, när tidningen kom ut i tabloiformat. Den nya loggan lär dock bli annorlunda.

Julian Buckley blir chefredaktör för nya PRW.

Efter flera års frånvaro återkommer det brittiska plastmagasinet PRW (Plastics & Rubber World) på mediamarknaden i början av nästa år.
Det är det brittiska kommunikations- och mediabolaget Crain Communications Inc. som åter kommer att ge ut tidningen, som i första hand ska bevaka den brittiska plastindustrin.


”Vi har lyssnat på våra läsare och annonsörer inom plastindustrin i UK och Irland och det finns ett stort behov av en dedikerad plastpublikation och dito webbsajt”, säger Brennan Lafferty vid Crains, som sedan tidigare ger ut Plastic News och Plastic News Europe.

I motsats till tidigare kommer nya PRW inte att bli en tidning i tabloidformat utan mera ett ”flashigt” magasin med mycket färg och glansigt tryck. Tidningen är tänkt att komma ut med sex nummer om året med start i januari 2019.

Till chefredaktör för nya PRW har utsetts Julian Buckley, som är en erfaren journalist och magasinmakare och som under mer än 15 år täckt de flesta verksamhetsområden inom forskning, inköp, leverans, tillverkning och detaljhandel.

Nya PRW väntas få en upplaga på 8.000 exemplar i Storbritannien och Irland och förutom den trycka tidningen kommer magasinet att ha en webbplast med dagliga nyhetsuppdateringar och exklusiva artiklar samt ett veckonyhetsbrev. PRW kommer också att interagera med sina läsare på sociala medier som Facebook, Twitter och LinkedIn.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-10-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Industri Marknad Övrigt Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK