...
Svensk Emballageteknik tar över anrika Tre Well
Exempel på inredningsprodukter i wellpapp, producerade av Tre Well Emballage AB.

Företaget Tre Well Emballage AB i Arlandastad,  norr om Stockholm,  kommer från den 1 november att övertas av Svensk Emballageteknik AB i Jakobsberg.

Kathryn och Torkel Arnborg har beslutat att sälja Tre Well efter att verksamheten drivits i familjens regi i 50 år. Bolaget har genom åren samlat stor erfarenhet inom emballage, farligt gods, mm. På senare tid har Tre Well varit nytänkande och utvecklat inredningsprodukter i wellpapp, mm.

”När nu Emballageteknik tar över produktion och utveckling, ska vi fortsätta att utveckla dessa produktgrupper. Personalen kommer i sin helhet att följa med till Emballageteknik och produktionen kommer att slåss samman med den som Emballageteknik sedan många år har placerad i Jakobsberg, två mil norr om Stockholm”, skriver Svensk Emballageteknik AB i ett meddelande till Tre Wells kunder.

Svensk Emballageteknik ingår i Team ET, som även har fabriker i Göteborg, Malmö, Tallinn och Riga. Produktionen består förutom av wellpappemballage bland annat även av tillverkning av stötsäkra förpackningar i cell-  och skumplast.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-10-11

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förvärv Köp/Försäljning/Samgående Övrigt Well Wellpappförpackningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK