...
Hon är ny marknadschef på förpackningsbolaget Paxxo
”Jag ser verkligen fram emot att vara med på den här resan”, säger Christina Jellnor.

”Med Christina får vi en stark ledare med lång internationell erfarenhet”, säger VD Henrik Péters.

Christina Jellnor blir ny försäljnings- och marknadschef på förpackningsföretaget Paxxo i Malmö. Hon kommer närmast från en roll som ansvarig för Atlas Copcos dotterbolag i Västafrika och har tidigare innehaft en lång rad internationella tjänster i svenska industriföretag.

Paxxo skriver iett pressmedelande att man fortsätter sin internationella expansion och därför har rekryterat en ny försäljnings- och marknadschef med gedigen internationell erfarenhet. Christina Jellnor har arbetat större dele av sin karriär utomlands i länder som Frankrike, Australien och USA. De senaste 10 åren har hon haft ledande roller inom Atlas Copco i Afrika.

”Med Christina får vi en stark ledare med lång internationell erfarenhet, som kan hjälpa oss att ta nästa steg internationellt. Vi bygger just nu ut vår produktionskapacitet i Malmö för att kunna öka våra produktionsvolymer, eftersom vi märker ett stort intresse för våra miljövänliga och kostnadseffektiva avfallslösningar”, säger Henrik Péters, VD för Paxxo.

Christina Jellnor får en viktig roll i att expandera verksamheten utomlands. Paxxo har ett försäljningskontor i USA och arbetar via certifierade partners på ett 40-tal marknader världen över. Den senaste tiden har bolaget fått in nya affärer i bland annat Australien och Nya Zeeland, som tros bli viktiga marknader framöver.

”Paxxo är en av Sveriges okända industrijuveler och jag ser verkligen fram emot att vara med på den här resan. Vi ligger helt rätt i tiden med en miljövänlig och innovativ produkt, som även gör arbetsdagen lite bättre för dem, som hanterar avfall”, säger Christina Jellnor.

Paxxos lösning bygger på ett ställ, som laddas med en säckkassett där 110 m säck packats ner. Med några enkla handgrepp byts säckarna på ett hygieniskt och miljövänligt sätt, när de är fulla. Principen påminner om att stoppa korv och gör att ingen onödig plast används. Upp till 70 procent plast kan sparas jämfört med traditionella säckar.

Paxxo, som grundades i Malmö 1980, har nyligen investerat 50 miljoner kronor i en utbyggnad av sin produktionsanläggning i Östra hamnen i Malmö (Läs HÄR).  Företaget förväntas i år nå över 1§00 miljoner kronor i försäljning, varav 70 procent på export.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-10-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Avfallshantering Miljö Övrigt Personal Plast Plastförpackningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK