...
De är de nya cheferna på ÅR Carton och Flextrus
Ny VD på ÅR Carton Lund AB är Lars Willner, som dessutom är utsedd till Managing Director Business Area Nordic inom koncernen ÅR Packaging Group.
Tomas Forsgård är ny VD på Flextrus efter Maud Rahm.

Nya på VD-posterna i förpackningsbolagen ÅR Carton och Flextrus är Lars Willner och Tomas Forsgård. De efterträder Per Nyström respektive Maud Rahm.

Efter flera år i livsmedels- och förpackningsbranschen har Per Nyström, som en gång låg bakom bildandet av flexibla förpackningsbolaget Flextrus i Lund och sedermera samgåendet med ÅR Carton, skiftat karriär och blir industriell rådgivare och professionell styrelseledamot. Till hans efterträdare på VD-stolen i ÅR Carton har utsetts Lars Willner.

Förutom VD-skapet i ÅR Carton är Lars Willner även Managing Director Business Area Nordic inom koncernen ÅR Packaging Group. Det innebär att han är ansvarig för kartongverksamheterna i Sverige samt CC Pack och maskinverksamheten, samt tillika fabrikerna i Finland och Estland. Kartongförsäljningen i Norge och Danmark, där ÅR inte har fabriker, är också inom hans område.

Även på VD-stolen i flexibla förpackningsbolaget Flextrus, som ingår i ÅR Packaging Group, har det blivit skifte. Tidigare VD:n Maud Rahm har lämnat Flextrus och ny verkställande direktör är Tomas Forsgård, som bland annat har förpackningserfarenhet från finska Huhtamäki Oyj, där han bland annat varit chef för företagets Food Service-område i Asien-Oceanien-regionen.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-10-22

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
ÅR Packaging CC Pack Flextrus Maud Rahm Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK