...
Sett på Scanpack: Fängslande bildsvep med färg och fart!
FÄRGRIKT. nord emballage/packnews och Svenska Livsmedel/livsmedelsnyheters monter väckte stor uppmärksamhet för sin färgglada design. ”Ni sticker verkligen ut”, var en vanlig kommentar från besökarna. Vi bugar och tackar!
FARTFYLLT. Det var full fart i de flesta montrar – men kanske mest i Nord Drivesystems monter. Där kunde besökarna nämligen prova på att köra Formel 1 i en mycket verklighetstrogen simulator! Många avåkningar blev det… och en eller annan stukad självkänsla!

CHAMPAGNE. En och annan skumpaflaska öppnades säkert runt om bland montrarna på mässgolvet för att fira en lyckad första Scanpack-dag. Men ingen butelj större än den champagneflaska i wellpapp, som DS Smith visade upp i sin monter!

FÄNGSLANDE. Kriminalvården finns på plats med en monter, där man ställer ut praktiska trälådor och andra trädprodukter, som tillverkats av intagna på ett knappt 20-tal svenska fångvårdsanstalter. Här visar Björn Sjögren några sådana alster.

PRONOVA. Halmstadbaserade Pronova tillhör de trogna Scanpack-utställarna. Företaget producerar och levererar både påsmaskiner (kända under namnet Joker) och flexibla påsar. Malin Hammarsten visar exempel på sådana påsar i laminat, lämpliga för livsmedel.

SMART. Många smarta förpackningar och förpackningslösningar går att hitta på årets Scanpack, vilket får åskådliggöras med den här monterexponeringen, som finns hos Antalis, leverantör av papper, förpackningar och material för storformatstryck.

UNDERHÅLLNING. Vår norska medarbetare Per Øyvind Nordberg är en hejare på gitarr och sång. Och det demonstrerade han med ackuratess, när de samverkande norska utställarna i hall C bjöd på tilltugg och underhållning vid första dagens avslutning.

Vid Scanpack 2015 kom 2.300 besökare den första dagen och vid årets första mässdag kom cirka 10 procent fler, enligt en uppskattning från Scanpacks mässledning. Det innebär att cirka 2.500 - 2.600 förpackningsintresserade personer sökte sig till Svenska Mässan på Scanpacks dag 1. En bra start på årets mässa!

Här ovan kan du se ett snabbt bildsvep från första Scanpackdagen!


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-10-24

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK