...
Scanpack nådde nästan målet 17.000 deltagare
Det var stundtals riktigt trångt i hallgångar och montrar på årets Scanpack. Bilden är från tredje dagen (torsdagen). (Bild JP Press)

Mässledningen för förpackningsmässan Scanpack 2018 hade som målsättning att det skulle komma 17.000 deltagare till mässan – och man nådde nästan dit. Den totala deltagarsiffran för de fyra dagarna slutade nu i stället på 16.487 personer.

När Scanpack 2018 slog igen dörrarna den 26 oktober var det slutet på fyra högintensiva dagar, där stora delar av förpackningsbranschen fanns på plats. I detta tidiga skede har Packnews redaktion än så länge bara fångat upp positiva kommentarer från utställarna. Det kommer säkert att dyka upp en och annan synpunkt på det ena eller det andra kring mässan, konstigt vore det annars, men generellt verkar feedbacken vara mycket positiv.

När det gäller deltagarstatistiken kan man lustigt nog notera ökningar dag ett och dag fyra jämfört med för tre år seda. Tisdagen i år hade runt 300 fler deltagare och fredagen 27 fler, vilket nästan verkar vara inom felmarginalen.

Fredagen – sista mässdagen – var i vanlig ordning lugn.Ett alternativ för framtiden hade kanske varit måndag till torsdag, men inför nästa Scanpack, år 2021 gäller 26 till 29 oktober, det vill säga samma veckodagar.

Tidningen nord emballage kommer med en fyllig rapport från mässan i nummer 6. Missa inte det!

Text Bo Wallteg


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-10-31

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förpackningsmässa Konferenser och mässor Mässor nord emballage Övrigt Packnews.com Packnews.se Scanpack

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK