...
Stora Ensos VD positiv inför bolagets kapitalmarknadsdag
”Vi fortsätter att leverera hållbar och lönsam tillväxt”, säger Karl-Henrik Sundström.

”Vi fortsätter att leverera hållbar och lönsam tillväxt” Det säger Stora Ensos VD och koncernchef Karl-Henrik Sundström inför koncernens kapitalmarknadsdag, som hålls i Helsingfors i dag, den 7 november.

”Jag är nöjd med hur Stora Ensos transformationsstrategi skapar värde i bioekonomin och framgångsrikt levererar hållbar, lönsam tillväxt. Vi är väl positionerade för att kunna dra nytta av de globala megatrenderna och vi ser många möjligheter för förnybara material att ersätta fossilbaserade, säger Karl-Henrik Sundström.

Under kapitalmarknadsdagen kommer Stora Enso att presentera sin strategi och ge en fördjupad genomgång av koncernens fem divisioner.

Inför kapitalmarknadsdagen skriver Stora Enso också att bolagets investeringskostnader (utom investeringar i biologiska tillgångar) fortsätter att ligga i nivå med avskrivningarna. För 2019 uppskattas investeringskostnaderna ligga på 550 – 600 miljoner euro (ca 5,7 – 6,2 miljarder kronor). I investeringsbeloppen ingår inte möjliga förvärv eller avyttringar.

Kapitalmarknadsdagen i Helsingfors kan följas i en livesändning på nätet. Den börjar 10.00, svensk tid (11.00 finsk tid).
Livesändningen kan följas HÄR.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-11-07

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Ekonomi Finland Karl-Henrik Sundström Övrigt Personal Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK