...
Mattias Byström blir ny president och VD i Esko
Mattias Byström blir ny president och VD i Esko.
Udo Panenka lämnar Esko efter tre år som president.

Belgiska förpacknings- och prepressbolaget Esko har utsett Mattias Byström till ny president och VD i bolaget. Han efterträder Udo Panenka.
Mattias Byström tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2019. Han kommer närmast från en post som VD i Göteborgsbaserade material- och automationskoncernen FlexLink.


Mattias Byström har mer än 20 årserfarenhet av chefsbefattningar. Förutom FlexLink har han bland annat haft olika ledande befattning i Danaher, som är Eskos moderbolag.

”Med sin unika bakgrund inom företagsledning och teknik är Mattias en idealisk person att leda Esko i dag. Jag är glad att kunna välkomna honom tillbaka till Danaher och kunna placera honom i spetsen för det viktiga Esko, som förenklar förpackningskedjan”, säger Danahers Executive Vice President Joakim Weidemanis.

”Esko har en otrolig potential i förpackningsindustrin och det blir min prioritet att se till att Esko levererar starka innovativa lösningar för våra kunder”, säger Mattias Byström i en kommentar till sin utnämning.

Udo Panenka, som varit verksam i Danaher i tio år och av dessa som president för Esko sedan 2015, lämnar Esko och Danaher för att söka andra utmaningar.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-11-14

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Esko Övrigt Personal Prepress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK