...
Stora Enso och Tetra Pak i paneldebatt på Empack
Per Lyrvall, Stora Ensos Sverigechef, blir en av deltagarna i paneldebatten på Empack.

På förpackningsmässan Empack i Malmö i februari arrangeras en intressant paneldebatt om hållbart företagande med deltagande av bland andra Stora Enso och Tetra Pak. Det skriver mässarrangören Easyfairs.

Hållbart företagande är en av förpackningsbranschens tre största utmaningar i region Skåne just nu. Framtiden ställer krav på nutiden att agera hållbart och alla företag, stora som små, har ett ansvar i utvecklingen.

Hållbart företagande blir också ämnet för den paneldebatt, som Empack Malmö arrangerar på mässans första dag, den 6 februari. Då har man bjudit in förpackningsstorheterna Tetra Pak, Stora Enso och Oatly, som tillsammans med Volvo Trucks ska ge svaren på hur storföretagen tänker hållbart och vad man kan lära sig av dem, som kommit längst.

”Hållbarhet och innovation är fundamenten för hela vår affärsidé. Allt bygger på vår förnybara råvara skogen, som vi vidareförädlar i nästintill fossilfria tillverkningsprocesser till klimatsmarta produkter. Vi är ledande och driver på utvecklingen av bioekonomin”, säger Per Lyrvall, Sverigechef, Stora Enso, som är en av deltagarna i paneldebatten.

Förutom Per Lyrvall kommer även Cecilia McAleavey, Corporate Communications Director, Oatly, Helena Lindh, Environment Executive Nordics, Tetra Pak och Lars Mårtensson, Volvo Trucks att deltaga i paneldebatten.

Empack Malmö arrangeras 6-7 februari 2019 på Malmömässan.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-11-19

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Easyfairs förpackningsmässa Konferenser och mässor Mässor Oatly Övrigt Stora Enso Tetra Pak

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK