...
Nytt etiketthanteringssystem baseras på publik molnlösning
NiceLabels molnbaserade system är lämpligt för etikettering inom industri, detaljhandel, m fl.

Slovenienbaserade etikettföretaget NiceLabel. som utvecklar mjukvara för etikettdesign och etiketthanteringssystem, lanserar marknadens första etiketthanteringssystem. som är baserat på en publik molnlösning. Systemet är utformat för att ge företag möjlighet att snabbt och digitalt förändra sina fabriks- och lageretiketteringsprocesser.

Molnlösningen, som kallas Label Cloud och är en så kallad ”software-as-a-service”-lösning, baseras på NiceLabels Label Management System.

NiceLabel uppger att Label Cloud medför fördelar, inklusive lägre kostnader, då det inte behövs några investeringar i IT-infrastruktur. Systemets användarvänlighet innebär också att det inte krävs särskilda IT-kunskaper för att designa och börja använda nya etiketter. Lösningen medför även snabbare processer och time-to-market. Dessutom kan kvalitetssäkringen digitaliseras, vilket minimerar krav på manuella processer för kvalitetskontroller, samtidigt som risker och felkällor minimeras.

Med systemet kan användare från centralt håll hantera etikettdesign, produktdata och kvalitetskontroll, samtidigt som filialer, leverantörer och partners får tillgång till informationen via molnet, så att de kan skriva ut sina etiketter lokalt.  

”Marknaden för etiketteringsprogram har inte ändrats särskilt mycket under de senaste tio åren, men med lanseringen av Label Cloud utvecklar vi branschen. Vi erbjuder kunder förenklade processer och möjlighet att skala upp sin verksamhet i takt med behoven”, säger Ken Moir, VP Marketing, NiceLabel.

Label Cloud, som baseras på Microsoft Azure, är idealisk bland annat för etikettering inom tillverkningsindustrin och etikettering av allergener och livsmedel, ommärkning inom detaljhandeln, leverantörsmärkning och lokal ommärkning. 


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-11-20

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Etikett/Märkning Märknings- & Etiketteringsutrustning Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK