...
Svarta förpackningar ska sälja Bergendahls Foods nya EMV
Stilrena förpackningar, som domineras av svarta ytor med vit text, ska sälja de nya EMV-produkterna Favorit Finfina.

Med början den här veckan har Bergendahls Food nu introducerat sitt nya egna varumärke Favorit Finfina i 44 City Gross-butiker samt hos e-handelsaktörer.
Finfina-sortimentet, som är ett komplement till Bergendahls EMV-märken Budget och Favorit, består till en början av 22 noga utvalda premiumprodukter, vilka kommer att kompletteras med ytterligare produkter under år 2019.


Favorit Finfina-produkterna kommer i stilrent designade förpackningar, som domineras av svarta ytor och vita texter. De finns även i färdigpackade presentförpackningar.

”Allt fler efterfrågar ett större utbud med hög kvalitet och vi är övertygade om att våra kunder kommer att bli nöjda. Det har varit en tidskrävande process där vi gått igenom och testat alla produkter noggrant. Nu har vi landat i 22 produkter som lanseras i ett första steg och som vi är riktigt stolta över”, säger Cecilia Nilsson, chef för EMV-sortimentet hos Bergendahls Food. 

Bergendahls skriver i ett pressmeddelande att samtliga Favorit Finfina-produkter har ett ursprung och en tillverkningsprocess, som skiljer ut sig från mängden. Exempelvis är pastan är framtagen av tredje generationens pastatillverkare och vattnet som används i tillverkningsprocessen kommer från en naturlig källa i Piedmont Italien. I sortimentet finns också oliver odlade på gamla familjejordbruk på den grekiska halvön Peloponnesos och en balsamvinäger lagrad i fat av fem olika träslag!

”Vi har jobbat hårt med våra egna varumärken sen 2010 och de här produkterna sticker verkligen ut. Jag längtar allra mest efter balsamvinägern! Den är riktigt god och det ska bli kul att introducera den för våra kunder”, avslutar Cecilia Nilsson.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-11-21

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK