...
Absolut sprider kärlek med nya limited edition-flaskan 
Absoluts nya limited edition-flaska är tillgänglig i Systembolagets beställningssortiment från och med 26 november i två färger, endast 100 av varje sort.

Med lanseringen av den senaste Limited Edition-flaskan vill Absolut inspirera människor till att sprida mer kärlek. I den nya kampanjen har bläck från hatiska demonstrationsskyltar världen över samlats in och återanvänts i syfte att sprida ett bättre budskap: kärlek.

Absoluts senaste kampanj vill visa att kärlek är den starkaste kraften i världen, samtidigt som den syftar till att skapa en mer öppen värld. Absolut besökte rasistiska- och anti-HBTQ-protester runt om i världen, samlade ihop hatfulla skyltar, utvann bläcket och återanvände det för att skapa de mint- och rosafärgade konturerna som syns på flaskan.

Flaskdesignen består av ordet ”kärlek” som skrivits på ett flertal språk. Detta för att visa att kärlek inte har några gränser. 70 procent av glaset i flaskorna är också återvunnet och består till stora delar av tidigare års limited edition-flaskor. 

”Den här produkten betyder väldigt mycket för oss och blir ett viktigt steg i vår strävan att göra världen mer öppen. Särskilt viktig blir den i Sverige där Absolut är en stark plattform för detta kärleksfulla budskap, som vi hoppas kan skapa solidaritet och driva positiv förändring mot en mer hoppfull och öppen värld”, säger Pia Hägglöf, Brand Manager för Absolut i Sverige.
 

Text: Carina Malm


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-11-26

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Absolut Absolut Vodka återvinning Dryckesförpackningar förpackningsdesign Glas Glasförpackningar Övrigt Vin & sprit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK