...
Se och lyssna till intressanta röster på AIPIA:s kongress
Packnews och nord emballage fanns på plats vid AIPIA:s intressanta kongress om aktiva och intelligenta förpackningar.

I mitten av november arrangerades konferensen för aktiva och intelligenta förpackningslösningar av organisationen AIPIA i Amsterdam. Här ventilerades det allra senaste inom dessa bägge intressanta områden och diskussionerna gick höga mellan drygt 300 leverantörer och varumärkesägare.
Packnews och tidningen nord emballage var på plats med videokamera och intervjumikrofon i högsta hugg och nu kan du se och lyssna på de mest intressanta talarna på vår ”packkanal” på Youtube.


Vi pratade med Lars Sandberg från BillerudKorsnäs, som hade spännande info om det pappersbatteri, som koncernen utvecklar.

Vi mötte Yoav Hoshen från företaget Water.IO, som producerar och säljer smarta förslutningar och i anslutning till det pratade vi även med Glenn Svedberg från Nolato Medical Pharma Packaging, som för närvarande testar dessa förslutningar.

Hannes Behacker från edding Tech Solutions berättade om en ny spännande teknik, framtagen tillsammans med Siegwerk, som bygger på en speciell, aktiv tryckfärg. 

Kan osynliga vattenmärken vara lösningen på plastsortering? Det tror i vilket fall Johan Kerver från det belgiska företaget Filigrade.

Och Juha Maijala från Stora Enso hade världspremiär på en miljövänlig RFID-tagg, baserad på papper.

Dessutom kan du lyssna på Tom Lawrie-Fussey från Cambridge Design Partnership som från scenen beskrev alla de tekniker, som fanns samlade i utställningshallen.

Du hittar samtliga intervjuer på www.packnews.tv, och naturligtvis krävs det inga krångliga inloggningar!


BO WALLTEG

Editor-in-chief & Publisher
BO WALLTEG
bo@packnews.com

Publicerad: 2018-12-19

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK