...
Förslutningsspecialist bygger nytt i Frankrike och England
”Vår strategi är att bygga tillverkningsenheter, som ligger nära våra kunder”, säger United Caps VD Benoît Henckes.

Förslutningsspecialisten United Caps, med huvudsäte i Luxemburg, växer och har nu beslutat att bygga två nya fabriker, med placeringar i Frankrike respektive England.

Den nya fabriken i Frankrike kommer att byggas på en 25.000 kvadratmeter stor industritomt i Valframbert Business Park i Alençon i regionen Normandie och den kommer att komplettera företagets befintliga franska förslutningsfabrik i Messia, där man också har ett forsknings- och utvecklingscenter.

Den nya fabriken i Alençon får en yta på 4.000 kvadratmeter och den kommer att inom två år skapa sysselsättning för 15 anställda. Investeringen är beräknad till 12 miljoner euro (drygt 122 miljoner kronor). 

Uniteds Caps skriver i ett pressmeddelande att man har som strategi att bygga tillverkningsenheter, som ligger nära kunderna.

”Vi är speciellt intresserade av att bygga en fabrik i Alençon för dess närhet till kunder, som nu kommer att få tillgång till vår fullständiga produktportfölj, säger United Caps VD Benoît Henckes.

United Caps har också beslutat att investera cirka 20 miljoner euro (drygt 204 miljoner kronor) i en ny brittisk anläggning för tillverkning av förslutningar. Den fabriken byggs i Dinnington i grevskapet South Yorkshire, England och den beräknas vara produktionsklar i slutet av detta år.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2019-01-09

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förslutning Livsmedelsförpackningar Övrigt United Caps

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK