...
BillerudKorsnäs division Solutions har fått sin chef
Anders Lundin blir chef för den nya divisionen Solutions inom BillerudKorsnäs.

BillerudKorsnäs meddelar att man har utsett Anders Lundin till chef för divisionen Solutions, som är en av tre divisioner i bolagets nya organisation. Anders Lundin blir med utnämningen också medlem i BillerudKorsnäs koncernledning. Han tillträder sin nya tjänst den 1 februari 2019.

Under 2018 meddelade BillerudKorsnäs att bolaget skapar tre divisioner med resultatansvar för att mer effektivt förverkliga företagets tillväxtstrategi. Divisionerna är Board, Paper och Solutions. Sedan tidigare är cheferna för divisionerna Board och Paper utsedda. (Läs HÄR och HÄR)

Anders Lundin har varit anställd i BillerudKorsnäs sedan 2015 och är idag chef för BillerudKorsnäs Mergers & Acquisitions och har varit arbetande ordförande i utvecklingsbolaget BillerudKorsnäs Venture AB. Han har tidigare haft olika ledande roller inom företaget Perstorp, bland annat som divisionschef för Perstorp Performance Products.

”Med Anders Lundin som chef för Solutions har vi nu drivna och erfarna chefer för samtliga tre divisioner. På BillerudKorsnäs har Anders framgångsrikt drivit effektivisering och affärsutveckling samt haft ansvaret för satsningarna i vårt utvecklingsbolag BillerudKorsnäs Venture. Anders erfarenheter är en perfekt matchning med uppdraget att stärka vår position och skapa tillväxt inom förpackningslösningar”, säger Petra Einarsson, VD och koncernchef BillerudKorsnäs.

”Det känns väldigt roligt att ta ett nytt steg inom koncernen. Det finns ett enormt behov av nya hållbara förpackningar, där BillerudKorsnäs arbete ligger helt rätt i tiden. Jag ser mycket fram emot att utveckla division Solutions och arbeta med teamet där”, kommenterar Anders Lundin


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2019-01-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
BillerudKorsnäs Förpackningsutveckling Övrigt Personal Perstorp Petra Einarsson

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK