...
Festos YouTube-filmer säger mer än tusen ord
Det är en fördel om användaren har en surfplatta eller en smartphone för att direkt vid maskinen kunna titta på rätt sekvens steg för steg.

Med utgångspunkt från talesättet att en bild säger mer än tusen ord har automations- och materialhanteringsföretaget Festo lanserat YouTube-kanalen ”Festo Service” med praktiska instruktionsfilmer kring företagets produkter. Filmerna förklarar bland annat hur användarna kan beställa Festo-produkter eller själva genomföra enkla servicearbeten.

Företaget skriver i ett pressmeddelande att användare av Festos elektriska och pneumatiska automationsteknik nu i några få steg kan lära sig hur man t ex byter en tandrem på en länjäraxel eller hur man enkelt byter en slitdelsats på en pneumatisk cylinder, hur man driftsätter en ventilterminal med bussystem eller hur man tilldelar funktioner för Eplan-projektet " Schematic Solution".

Användare behöver inte längre läsa igenom omfattande bruksanvisningar utan det räcker med en prenumeration på YouTube-kanalen ”Festo Service”, som dessutom informerar så snart en ny instruktionsfilm har lagts till. Och instruktionsfilmerna är, enligt Festo, det perfekta komplementet till Festos tekniska support.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2019-01-31

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Automation Festo Förpackningsmaskiner Maskin och Utrustning Materialhanteringsutrustningar Övrigt Sociala medier

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK