...
Tips inför Alla Hjärtans Dag: En hink chokladmousse...
Franska Michel & Augustin lanserar chokladmousse i 600 milliliters plasthinkar till Alla Hjärtans Dag!

14 februari är som bekant Alla Hjärtans Dag och en annorlunda gåva till kärestan kan kanske vara lite läcker chokladmousse, förpackad i en plasthink från danska RPC Superfos...

Bakom den annorlunda ”Valentin”-gåvan står franska företaget Michel & Augustin, specialister på desserter, som är kända för lekfulla och humoristiska reklamkampanjer och förpackningslösningar.

Inför Alla Hjärtans Dag fick Michel & Augustin inspiration att lansera chokladmousse förpackad i plasthinkar och för ändamålet valde man RPC Superfos praktiska UniPak-hink, som dekorerades med speciella ”Valentin”-budskap.

”Det är viktigt för oss att våra förpackningar har rätt visuellt uttryck, och vi är väldigt nöjda med det färdiga resultatet. Inte minst uppskattar vi trycktekniken på förpackningarna från RPC Superfos som får fram färgerna ännu bättre än tidigare”, säger Dorothée de Cabissole, Michel & Augustins marknadschef.

Mindre portionsbägare är den vanligaste förpackningslösningen för chokladmousse och andra färdiglagade desserter i Frankrike, men genom att välja en stor 600 milliliters plasthink med handtag skiljer Michel & Augustin verkligen ut sig från konkurrenterna.

Samarbetet mellan Michel & Augustin och RPC Superfos har pågått sedan 2012 och enligt Dorothée de Cabissole är det en affärsrelation som ständigt blir bättre.

”Våra förpackningslösningar är en väsentlig del av vår image och vår marknadsföring och då är det positivt för oss att samarbeta med RPC Superfos”, säger hon.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2019-02-13

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Livsmedel Livsmedelsförpackningar Övrigt Plast Plastförpackningar RPC Superfos

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK