...
Stora Enso sponsrar skid-VM med kartong, trä och hederspris
Det här hederspriset från Stora Enso och Swarovski Kristallwelten delas ut till pristagarna i skid-VM i Seefeld.

Stora Enso är huvudsponsor till skid-VM i Seefeld, som invigs i dag. Företaget bidrar bland annat med förpackningskartong, biokompositbestick, byggvirke och ett speciellt hederspris till evenemanget.

Stora Enso skriver i ett pressmeddelande att man med sponsorskapet bidrar till ett hållbart idrottsevenemang och samtidigt får tillfälle att presentera förnybara produkter och lösningar inom olika områden

Stora Enso tillhandahåller bland annat kartong till förpackningar och muggar, bestick i biokomposit, papper till mediacentret och biljetter samt trä till byggnader och podier. Dessutom har Stora Enso tillsammans med Swarovski Kristallwelten tagit fram ett hederspris till pristagarna. Förutom medalj får pristagarna även ett hederspris som kombinerar trä och kristall. Hederspriset är designat av arkitekten Christoph Haas, där träet symboliserar bergen i Tyrol och kristallen symboliserar snön. 

På plats i Seefeld kommer Stora Enso att ha 60 medarbetare, som tjänstgör som volontärer under tävlingarna. Stora Enso kommer också att ha en utställning, som visar att företagets förnybara produkter är ett klimatvänligt alternativ till produkter tillverkade av fossilbaserade material.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2019-02-19

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Biomaterial Förpackningsmaterial Kartong Kartongförpackningar Övrigt Stora Enso Stora Enso Packaging

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK