...
FlexLink bygger nya affärsenheter för medicin-, elektronik- och tissueindustrin

FlexLink har pekat ut ett antal nyckelområden för sin verksamhet och skapat speciella enheter, så kallade ”Strategic Business Units (SBUs)” som ska ta totalansvaret för allt från försäljning till konstruktion och service på global basis. De tre områden man fokuserar på är medicinsk utrustning, elektronik och tissue och de nya affärsenheterna är igång sedan den 1 januari i år.

För den medicinska industrin har Compliant Logistics AB slagits ihop med det nya affärsområdet Life Sciences med resurser i Göteborg, Allentown (USA) och Bologna (Italien). Enheten leds av Jokaim Sundberg, tidigare VD vid Comliant Logistics AB.
För tissueproduktern har affärsområdet Tissue bildats. Här finns resurser från FlexLinks tissuespecialister i Appleton (USA), Göteborg och Bologna. Denna enhet leds av Nicolas LePivert, tidigare produktionschef vid FlexLink Systems SAS.
För den elektroniska industrin bildas affärsområdet e-cube som en följd av köpet av e-cube International S.r.l i juli 2010. Denna enhet leds av Luca Lorandi, tidigare ägare av det italienska företaget och består av resurser från Italien och Kuala Lumpur, Malaysia.


Bo Wallteg

Editor-in-chief & Publisher
BO WALLTEG
bo@packnews.com

Publicerad: 2011-01-04

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK