...
Stryktåliga handdatorer från Intermec med ny generation av streckkodsläsare
Intermecs nya tåliga handdatorer i 70-serien är försedda med en ny generation av snabba streckkodsläsare.

Intermec har lanserat en helt ny handdatorserie med en plattform som erbjuder kraftigt förbättrad scanning och datahantering, enligt ett pressmeddelande. Handdatorerna i den nya 70-serien sägs dessutom ha den högsta styrktåligheten i klassen.
Handdatorerna i 70-serien är utrustade med en helt ny generation av streckkodsläsare, som är snabbare och kan göra avläsningar på större avstånd än tidigare varit möjligt. Insamlade data kan sedan överföras trådlöst enligt standarden 802.11n, som genom Intermecs tvåbandshantering medger samtidig tal- och datatrafik.


De tåliga "ruggade" handdatorerna i den nya serien klarar fall från två meters höjd och har hög tålighet mot partiklar och vätska. Datorerna når upp till krävande standarden IP67, där 6:an betyder högsta skydd mot damm och 7:an att den klarar att vara i en meter djupt vatten i trettio minuter.
"Vi ser en utveckling där inköpstrenden för handdatorer och andra mobila datorlösningar under det kommande året går mot en rejält ökad betoning av tillförlitlighet och låg totalkostnad", säger David Krebs, analytiker på marknads- och strategiundersökningsföretaget VDC.
I den nya handdatorserien från Intermec finns fyra olika produkter, vilka är baserade på en och samma plattform, men som är skräddarsydda för olika branscher. Handdatorn CN70 är avsedd för fältservicetekniker, transport och logistik, CN70e för varutransport och fakturahantering i geografiskt spridda miljöer, CK70 för bud-, express och posthantering samt CK71 för tillverkning och lager.
"Genom att presentera en helt ny serie vid samma tillfälle kan vi möta behoven från en rad branscher, där det finns stora möjligheter att spara tid och kostnad genom att samla in och processa data redan ute på fältet", säger Bo Simon Larsen, Nordic Regional Manager på Intermec.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-01-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Maskin och Utrustning Materialhanteringsutrustningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK