...
Interna förändringar i SCA:s koncernledning
Christoph Michalski ny chef Global Hygiene Category.
Ulf Söderström ny chef för SCA:s verksamhet i Asia Pacific.
Robert Sjöström tar över chefskapet för Affärsutveckling och Strategi.

SCA har beslutat att genomföra förändringar i sin koncernledning, enligt ett pressmeddelande. Förändringarna, som är interna, innebär att tre chefer, ingående i SCA:s koncernledning, byter ansvarsområden med varandra.
"Genom de här förändringarna tar vi vara på den samlade kunskapen hos våra ledare. Vi arbetar ständigt med att utveckla organisationen och våra chefer, i syfte att förbättra våra affärer. Den här förändringen är ett led i det arbetet", säger Jan Johansson, VD och koncernchef för SCA.


De nu beslutade ledningsförändringarna innebär att Christoph Michalski utses till ny chef för SCA:s globala hygienkategori, Global Hygiene Category. Christoph Michalski ansvarar idag för SCA:s verksamhet i Asia Pacific.
Till Christoph Michalskis efterträdare som chef för SCA:s verksamhet i Asia Pacific utses Ulf Söderström, som idag är chef för koncernstab Affärsutveckling och Strategi, där även ansvar för M&A, omvärldsanalys och IT ingår.
Och till ny chef för koncernstab Affärsutveckling och Strategi, inkluderande M&A, omvärldsanalys och IT, utses Robert Sjöström, för närvarande är chef för SCA:s globala hygienkategori, Global Hygiene Category.
Christoph Michalski, Ulf Söderström och Robert Sjöström kommer fortsatt att ingå i SCA:s koncernledning och rapportera till verkställande direktören.
Förändringarna träder i kraft 31 mars 2011.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-01-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK