...
Bosch byter namn på dotterbolagen

Bosch Packaging Technology, som levererar kompletta förpacknings- och processystem, meddelar att man byter namn på två av sina dotterbolag inom förpackningsområdet.
Namnbytet gäller Schweizbaserade Sigpack Systems AG, beläget i Beringen, och tyska Paal Verpackungsmaschinen GmbH, (Remshalden ) vilka båda från 1 februari i år verkar under det gemensamma namnet Bosch Packaging Systems.


Namnbytet är en del i Boschs strategi att kunna erbjuda ett brett utbud av förpackningslösningar från en och samma källa. Företagen med det gemensamma namnet Bosch Packaging Systems kan tillhandahålla allt från primär- och sekundärförpackningar till lådresare, packmaskiner och materialhanteringsutrustning.
"Under namnet Bosch Packaging Systems kommer de två företagen att dra nytta av varumärket Boschs goda internationella rykte, samtidigt som företagens de välkända varumärken Sigpack och Elematic kommer att fortsätta att existera", förklarar Friedbert Klefenz, VD för Bosch Packaging Technology.
Bosch Packaging Technology, som ingår i globala Boschkoncernen, har sitt huvudkontor i tyska Waiblingen. Bolaget har utvecklings- och tillverkningsenheter i 16 länder och levererar förpacknings- och processystem över hela världen, främst till kunder inom läkemedel, kosmetika och konfekt, men också inom livsmedel och andra områden.
Boschkoncernen firar i år sitt 125-års jubileum. Företaget grundades 1886 i Stuttgart av Robert Bosch (1861 – 1942) som "en verkstad för finmekanik och elektrisk teknik".


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-02-04

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK