...
Svenska Handheld startar dotterbolag i Australien
Christian Löfvendahl blir chef för nya dotterbolaget.

Svenskägda Handheld Group meddelar att man startar dotterbolaget Handheld APAC Pty Ltd. i Sydney, Australien.
Det Sydneybaserade kontoret kommer att leverera Handhelds handdatorer via ett redan befintligt och växande partnernätverk i regionen, samt erbjuda produktsupport samt försäljnings- och marknadsföringsrelaterade tjänster till Handhelds affärspartners i Asien och Stillahavsområdet. Kontoret i Sydney kommer både att tjäna som lokal representant för nuvarande partners och som en språngbräda till de asiatiska marknaderna.


"Vi strävar ständigt efter att expandera vår verksamhet och tillfredsställa den växande efterfrågan som vi ser när det gäller stryktåliga handdatorer världen över. Dotterbolaget i Sydney kommer att vara en stor tillgång, när vi expanderar på den asiatiska marknaden", säger Handheld Groups koncernchef Jerker Hellström.
Till chef för dotterbolaget i Sydney, vars kontor öppnades den 10 februari, har utsetts Christian Löfvendahl, som redan tidigare fokuserat på den asiatiska marknaden, samtidigt som han haft en nyckelfunktion i Handhelds amerikanska dotterbolag.
Christian Löfvendahl har sedan tidigare flera års erfarenhet samt starka kopplingar och väletablerade kontakter i regionen. Han har också en mastersexamen i International Business från University of Queensland i Brisbane. 
Handheld Group levererar tillsammans med partners handdatorer och kompletta mobilitetslösningar till branscher som skog, bygg, kollektivtrafik, underhåll, militär, transport och logistik. Handheld-koncernen har dotterbolag i Sverige, Finland, Italien, Nederländerna, USA samt Australien.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-02-11

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Maskin och Utrustning Materialhanteringsutrustningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK