...
Stort intresse och fullbokat på skånska industrimässorna
 

Stort förhandsintresse från besökare och fullbokat i hallarna – det är de positiva tongångarna inför mässarrangören easyFairs industrimässor Pack & Emballage, Distribution & Logistik, Underhållsteknik, Automation samt Livsmedelproduktion & Processteknik, som avhålls i Malmö 13 och 14 april.
"Om mässorna är en barometer för konjunkturklimatet, så befinner vi oss på väg in i ett ordentligt högtryck. Samtliga 250 utställarplatser är redan bokade och mässorna kommer att bli en viktig mötesplast för industrin", säger projektledaren Annette Sturesson (bilden).


Vid årets industrimässor kommer besökarna att bjudas på en visionär separat utställning med titeln "Passagen till framtiden".
"Där kommer några utställare att visa upp produkter med siktet inställt på morgondagen, det ser väldigt spännande ut", lovar Annette Sturesson.
Industrimässorna äger rum i Baltiska Hallen/Isstadion i Malmö och de är öppna endast för fackbesökare. Förutom de 250 utställarnas montrar kommer besökarna också att kunna ta del av seminarier, paneldebatter och dagsfärska aktiviteter.
Mer info finns på mässans webbplats


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-02-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK