...
Tetra Pak lanserar nya förslutningar
Tre nya förslutningar från Tetra Pak, från vänster: DreamCap, LightCap och HeliCap.

Tetra Pak lanserar tre nya förslutningslösningar, specialutvecklade för olika typer av produkter och förpackningar på den globala dryckesmarknaden.
"Våra nya förslutningar erbjuder en rad nya alternativ för att möta industrins krav på minskade kostnader, ökad konsumentfunktionalitet och förbättrad miljöprestanda och de ger producenterna den flexibilitet de behöver för att lyckas på en dynamisk marknad", säger Charles Brand, chef för Marketing and Product Management hos Tetra Pak.


Detta är de tre nya förslutningarna:
DreamCap är en ergonomiskt designad förslutning avsedd för förpackningar med on-the-go-produkter. Förslutningen och dess placering på förpackningen har utformats för att göra det enkelt och bekvämt för användaren att dricka direkt från förpackningen. DreamCap kommer i initialskedet att finnas tillgänglig på förpackningstrypen Tetra Prisma Aseptic 330 Square size.
LightCap är en materialsnål förslutningslösning som ska nedbringa kostnader och plastanvändning till ett minimum. Förslutningen är främst avsedd för dryckesförpackningar i vätskekartong med behov för större öppningar och som är enkla att hälla ur. LightCap LightCap kommer initialt att appliceras på familjestorlekar av förpackningskonceptet Tetra Brik Aseptic.
HeliCap är en skruvkorkslösning som öppnas med en enkel vridning. Förslutningen har ett bra grepp och en tydlig plomberingsring. Efter mindre uppgraderingar kan HeliCap kan användas på ett flertal av Tetra Paks linjer för förpackningstypen Tetra Brik Aseptic Slim 1000.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-03-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Livsmedel Marknad Plast Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK