...
Till alla i förpackningsbranschen:
Här är "IPPO-sar" till er tjänst!
En grupp "IPPO-sar" fångade på bild vid organisationens monter på Emballage-mässan i Paris i november. Trea från höger IPPO:s nuvarande president Bo Wallteg.

Alla som sysslar med förpackningar eller förpackningshantering i någon form borde vara medvetna om IPPO!
Förkortningen står för "International Packaging Press Organization", som är en grupp professionella förpackningsjournalister, vilka i år kan se tillbaka på 36 år av intensivt utforskande och rapporterande av vad som händer i förpackningsvärlden.
"Vi vill ha goda relationer med förpackningsindustrin och dess representanter och inte minst nu, när jättemässan interpack närmar sig, är det viktigt att branschen känner till vår existens och inte drar sig för att kontakta oss för att kunna sprida kännedom om sina nyheter och produkter", säger IPPO:s nuvarande president Bo Wallteg, chefredaktör för tidningen nord emballage och nyhetssidan packnyheter.se


IPPO grundades år 1975 av en liten grupp entusiastiska förpackningsjournalister och har i dag växt till en organisation bestående av ett 75-tal förpackningsredaktörer från hela världen, vilka alla har ett passionerat intresse för förpackningar.
"Även om vi växt i storlek så är vi i grunden fortfarande en uppsättning broderliga och systerliga kolleger som förenas av en fast tro på förpackningens betydelse – och denna passion älskar vi att dela med våra läsare", säger Bo Wallteg.
Ett viktigt mål för IPPO och dess medlemmar är att bygga goda relationer med förpackningsindustrins alla aktörer, inte minst de informationskällor som företagens marknads- och PR-ansvariga utgör.
"Vi vill fortsätta att verka i samma vänliga anda, som präglade IPPO från början, men än viktigare är att IPPO:s medlemmar erkänns som tillförlitliga och oberoende källor som förmedlar information om och till hela förpackningsområdet", säger Bo Wallteg.
Så alla ni som verkar i förpackningsbranschen: om ert företag har utvecklat något nytt, om ni gör intressanta organisationsförändringar, om ni jubilerar eller firar något, om ni vill bjuda in en grupp professionella förpackningsjournalister för att visa upp er och ert företag eller om ni helt enkelt bara vill etablera en bra relation med förpackningspressens proffs: då kan det vara lämpligt att studera medlemsförteckningen på IPPO:s hemsida www.ippopress.com – där hittar ni "IPPO-sarna" som står till er tjänst!


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-03-04

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK