...
Ny CFO i Handheld Group
 

Christer Florén (bilden), med en bakgrund som finansansvarig i internationella företag, har rekryterats som ny Chief Financial Officer (CFO) för Lidköpingsföretaget Handheld Group AB.
Christer Florén kommer att ha en nyckelroll i företagets fortsatta internationella expansion, med ansvar för finansiering, cash management och förvärv. Han har lång erfarenhet inom finans och ekonomi och har i stor utsträckning arbetat för internationella företag.
Christer Florén kommer närmast från en position som ekonomichef för Rettig Sweden AB.


"Jag är glad över att börja arbeta i ett sådant snabbväxande internationellt företag som Handheld”, säger Christer Florén.
Christer Florén tillträder sin tjänst hos Handheld med omedelbar verkan och kommer att arbeta på Handhelds huvudkontor i Lidköping.
"Rekryteringen av Christer Florén innebär att företaget och vår ledningsgrupp stärks ytterligare", säger Jerker Hellström, koncernchef för Handheld Group.
Handheld Group är en global leverantör av stryktåliga datorer. Tillsammans med partners levererar Handheld mobilitetslösningar till branscher som skog, bygg, kollektivtrafik, underhåll, militär, transport och logistik. Handheld-koncernen har dotterbolag i Sverige, Finland, Italien, Nederländerna, USA samt Australien.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-03-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK