...
Nord-Emballage ser ljust på framtiden
Nya order värda 20 miljoner bara i år!
"Vi fortsätter att utveckla nya produkter", säger Lars Lindström, sälj-- och marknadschef på Nord-Emballage. 
Lars Lindström granskar den nya förpackningen till Electrolux

Som tidningen nord emballage kunde visa i en enkät i början av året så finns det en stor tillförsikt om framtiden hos förpackningsindustrin och dess kunder. Denna tillförsikt börjar nu omsättas i verkliga utfall. Ett exempel är Nord-Emballage som finns i Ystad och som varit verksamma som förpackningsföretag med inriktning på livs- och läkemedel samt handel och verkstadsindustri sedan år 1949. Efter några år med svackor i orderingången vänder det nu.

”Redan i år har vi fått nya order på omkring 20 miljoner. Tack vare engagerad personal och ett grundmurat rykte kan vi fortsätta att utveckla nya produkter. Samspelet mellan design, material, pris och produktionskapacitet ger oss en stark grund att stå på”, säger Lars Lindström, försäljnings- och marknadschef på Nord-Emballage.
"En av våra många trogna kunder är Electrolux. Nu har vi fått ytterligare en ny order där vi tar fram förpackningar åt Electrolux och deras dammsugarpåsar", berättar Lars Lindström.
Det som bland annat gör Lars Lindström extra glad är att koncernen nu får in helt nya kunder.
”Vi har många kunder som vi arbetat med under decennier. Det är vi glada och stolta över. Vi kan nu också konstatera att vi i år fått helt nya kunder, vilket självklart stärker oss i vårt fortsatta arbete med att leverera de bästa förpackningslösningarna”.
”En annan styrka är att vi också erbjuder styrda och dokumenterade arbetsrutiner för bland annat läkemedelsindustrin och godkända tryckfärger för livsmedelsindustrin”, avslutar Lars Lindström!


Bo Wallteg

Editor-in-chief & Publisher
BO WALLTEG
bo@packnews.com

Publicerad: 2011-04-04

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK