...
Nu har Packbridge blivit "en 75:a Skåne"..!

Framgångarna för det Skånebaserade förpackningsklustret Packbridge fortsätter. Sedan den officiella starten i augusti förra året har medlemsantalet stigit mycket snabbt.
Den senaste veckan har fyra nya företag insett de värden som Packbridge skapar. Totalt har klustret därmed nu 75 medlemmar, vilket motiverar rubriken..!
Samtidigt är det viktigt att påpeka att medlemmarna är spridda över hela landet. Packbridge har basen i Skåne men verksamhet i hela landet.


De nya medlemmarna består bland annat av varumärkesägare, förpackningsleverantörer och materialföretag, en intressant mix som speglar Packbridges spännvidd. Välkända Kiviks Musteri är varumärkesägaren och från förpackningsområdet kommer SIG Combibloc, den näst största leverantören i världen av så kallad vätskekartong. Materialföretaget DuPont är världsledande på plastmaterial och med omfattande verksamhet riktad mot förpackningsindustrin. Den fjärde nya medlemmen är BioGaia, ett globalt verksamt företag inom utveckling och försäljning av probiotiska produkter.
"Vi känner verkligen av intresset för den här satsningen. Varje vecka får vi flera förfrågningar om hur man blir medlem och våra frukostmöten och workshops är minst sagt välbesökta", säger Packbridges VD Per-Stefan Gersbro.
För den som vill veta mer om Packbridge finns klustret med som utställare (monter P416) på mässan Pack & Emballage i Baltiska Hallen i Malmö den 13 och 14 april.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-04-06

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK