...
JakeBox lägger ännu ett globalt företag till sina långa lista av välkända kunder
I mediakitet används JakeBox-förpackningar till en medföljande interaktiv CD-skiva.
Jakob Skarin, JakeBox grundare och VD.

Svenska innovations- och designföretaget JakeBox, med huvudsäte i Stockholm, fortsätter att skörda framgångar med sin unika kartongbaserade förpackningslösning för CD- och DVD-skivor. Till listan av globala och välkända kunder som Volvo, Absolut Vodka, Siemens, Philips, Saab, Lamborghini och Rolling Stones (för att nu bara nämna några...) kan man nu även lägga japanska Sony och deras kända spelkonsol Sony PlayStation.
I dagarna har nämligen JakeBox gjort en första leverans av JakeBox-förpackningar, som ska användas till ett media kit för Sonys Playstation Network, vilket distribueras till tusentals journalister och mediamänniskor inom bland annat dataspelsbranschen.


Marknadsföringspaketet är utformat av prisvinnande brittiska designbyrån GR/DD.
"Anledningen till att vi valde JakeBox är det enkla faktum att det är en annorlunda förpackning. När vi såg den, fångade den genast vår uppmärksamhet. Den annorlunda och roliga förpackningslösningen passade också väl med den personlighet och egenart som präglar Sony Playstation Network", säger Tim Smith vid GR/DD.
Produktionen av JakeBox-förpackningarna till Sony Playstation-projektet har gjorts i samarbete mellan det svenska bolaget och deras brittiska återförsäljare HDC Media Group.
"Det är inte vår största order, men att få leverera till Sony Playstation är verkligen en merit på dataspelsmarknaden. Vi är mycket nöjda med att Sony valts oss och hoppas att det här öppnar upp för ännu mer", säger JakeBox grundare och VD Jakob Skarin.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-04-11

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Kartong Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK