...
Top Packaging Summit 2011:
Förpackningsindustri, varumärkesägare och handel samlas till unikt möte i Malmö

Den 20 oktober samlas internationella och nordiska varumärkesägare samt detaljhandel till ett unikt event – Top Packaging Summit 2011.
Arrangörer är förpackningsklustret Packbridge, Skånes Livsmedelsakademi samt Invest in Skåne.


Det är första gången som en förpackningskonferens på denna nivå arrangeras i Sverige och förhoppningen är att deltagare från hela Norden och Europa kommer att finnas på plats i Skåne den 20 oktober.
Målet med Top Packaging Summit 2011 är att spegla hela värdekedjan för konsumentförpackningar och diskutera den framtida utvecklingen och möjligheterna för konsumentförpackningar. Ämnen som kommer att diskuteras är till exempel:
- Förpackningsteknologi
- Konsumenttrender
- Varumärkesägarnas förpackningsstrategier
- Handelns framtida krav och önskemål

Under dagen kommer representanter från ett antal ledande varumärkesägare att ge sin syn på utvecklingen. Internationellt ledande företag som Unilever, Kraft och Procordia har bekräftat sitt deltagande. Klara representanter från förpackningsindustrin är bland annat Tetra Pak och Amcor, världens två största förpackningsföretag samt Flextrus, ledande tillverkar av flexibla laminatmaterial. Ideo är ett globalt design- och innovationsföretag som kommer att ge sin syn på de framtida, globala, möjligheterna för konsumentförpackningar.
Dagen kommer dessutom att innehålla talare från internationell och/eller nordisk detaljhandel och från IGD, ett välrenommerat, internationellt trendanalysföretag, presenteras en övergripande bild över de trender i samhället som påverkar konsumenternas agerande. Konferensen avslutas med en paneldebatt, ledd av Per-Stefan Gersbro, vd för Packbridge.
Top Packaging Summit 2011 arrangeras på konferenscentrat St Gertrud i Malmö. Moderator är chefredaktören för tidningen Svenska Livsmedel, Lennart Wikström . Konferensen vänder sig till alla med intresse av utvecklingen inom konsumentförpackningar, men speciellt till ledningsgrupper hos förpacknings- och livsmedelsleverantörer samt handeln.


Bo Wallteg

Editor-in-chief & Publisher
BO WALLTEG
bo@packnews.com

Publicerad: 2011-04-21

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK