...
Allas blickar riktas mot Düsseldorf!
Vackra Düsseldorf i blickfånget. Inte bara för melodifestivalen utan lika mycket för att interpack dragit igång!

I dessa dagar riktas intresset mot tyska staden Düsseldorf och tiotusentals åskådare vallfärdar dit för att med egna ögon se den spektakulära showen! Media från världens alla hörn är också på plats och kamerorna klickar och pennorna raspar, när hungriga journalister jagar nyheter...
Nej, det är inte Eurovision Song Contest vi talar om! Utan – förstås – årets megahändelse inom förpacknings-världen: gigantiska mässan interpack, som i dag slår upp portarna för att under en intensiv vecka visa upp det bästa och det mesta som förpackningsvärlden kan prestera!


interpack 2011 pågår från den 12 maj till och med den 18 maj och årets mässa förväntas locka mellan 170.000 och 200.000 besökare till de 19 stora utställningshallarna, där 2.700 utställare från ett 60-tal länder visar upp sina produkter och nyheter.
Det kommer garanterat att bli en intensiv och upplevelserik utställningsvecka i Düsseldorf och även om ljudet av dunkande förpackningsmaskiner och sorlet från besökarna kanske inte har samma melodiösa framtoning som ESC-artisterna i Esprit Arena, så kommer decibelnivån inte att ligga långt efter...
packnyheter.se och tidningen nord-emballage finns förstås på plats i Düsseldorf för att bevaka denna förpackningsbranschen kraftsamling och vi kommer att rapportera intryck och information kring utställarna och deras nyheter i två utförliga rapportblock i nord-emballage samt i notisform här på nätet.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-05-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Övriga Övrigt Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK