...
Heidelberg inrättar ny post för att stärka sin närvaro i Sverige
 

Tryckpresstillverkaren Heidelberger Druckmaschinen AG har i samband med den förestående sammanslagningen av företagets danska och svenska organisation anställt 44-årige Lars Lindberg (bilden) som ny svensk-dansk försäljningsdirektör och country manager for Sverige.
Funktionen som country manager är ny och inrättad för att sätta ökad fokus på Heidelbergs svenska kunder och stärka Heidelbergs närvaro i Sverige generellt, skriver Heidelberg i ett pressmeddelande.


Lars Lindberg har 22 års erfarenhet inom tryckbranschen ochg kommer närmast från en anställning som group account manager för internationella kunder samt expert på Performance Consulting hos Heidelbergs konkurrent manroland. Han har tidigare i karriären även arbetat som säljare, produktchef, kundservicechef samt säljchef och förutom manroland har han varit anställd hos Horsell Anitec och Fujifilm
"Lars Lindbergs gedigna erfarenhet, stora engagemang och djupgående kunskap om den svenska marknaden är en klar tillgång både för oss och för våra svenska kunder. Vi förväntar oss mycket av den svenska marknaden under den närmaste framtiden", säger verkställande direktören för Heidelberg Danmark/Sverige Jens Cronval i en kommentar.
Lars Lindberg tillträder sin nya tjänst omedelbart efter sommarsemestern.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-05-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Maskin och Utrustning Övriga Övrigt Personal Prepress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK