...
Roland DG och Juhl i nordiskt samarbete

Roland DG North Europe, med huvudsäte i danska Allerød, har tillsammans med danska företaget Juhl A/S etablerat ett nordiskt partnerskap inom industrisegmentet "Special print" , enligt pressreleaser från de båda företagen.
Tanken bakom samgåendet är att Juhl, som är en ledande leverantör inom digital-, silkscreen- och tampongtryck samt lasermärkning och värmeprägling, ska stärka Roland DG:s position på den industriella marknaden.


"Dekoration, märkning och identifiering är kärnan i vår verksamhet och vårt mål är att bli ett skandinaviskt centrum inom industriell dekoration. I detta sammanhang förväntar vi oss att utökningen med Roland DG:s produkter ska lyfta vår produktmix till den nivå våra kunder efterfrågar", säger Juls försäljningschef Morten Frost.
Roland DG:s huvudsakliga verksamhetsområde ligger i dag på produktion och leverans av inkjetskrivare, fräs- och gravyrmaskiner, 3D-scannrar, metalltryckutrustningar, etc. till skyltbranschen, foto, grafiskproduktion, fine art, 3D-modellering, mm.
"Det industriella segmentet har hittills inte varit i fokus för oss, men i och med partnerskapet med Juhl förväntar vi oss mycket av det. Juhls inriktning på försäljning, service och utbildning harmonierar med vår egen filosofi och vi är säkra på att vi genom Juhl får den bästa servicen inom industrisegmentet", säger Anders Mydtskov, VD för Roland DG North Europe.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-05-26

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Köp/Försäljning/Samgående Maskin och Utrustning Övriga Övrigt Prepress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK