...
Maria Hollander ny VD för The Paper Province
 

Det blir Maria Hollander (bilden) som efterträder Mats Williams som VD för Värmlandsbaserade klustret The Paper Province. Maria Hollander, som tidigare arbetat som avdelningschef på Tieto och drivit egna företag, tillträder tjänsten den 15 augusti.
"Det känns naturligtvis jättespännande att få leda en organisation, som betyder så mycket för pappers- och massaindustrin och regionen. Jag hoppas kunna bidra till att The Paper Province fortsätter att vara en positiv kraft för utveckling och tillväxt", säger Maria Hollander.


Maria Hollander är 46 år och född och uppvuxen i Karlstadstrakten. Mellan 1995 och 2010 arbetade hon på Ericsson och Tieto, varav tio år som avdelningschef. Hon har även drivit ett par egna företag. Det senaste året har hon fördjupat sina kunskaper i företagsekonomi på Karlstads universitet.
"Maria är en erkänt duktig ledare med hög social förmåga och ett stort regionalt engagemang. Att hon dessutom har egna erfarenheter som småföretagare är en fördel. Det finns en stor potential bland våra små och medelstora medlemsföretag. Därför är vi väldigt glada över att kunna välkomna Maria till The Paper Province", säger Per Bjurbom, ordförande för The Paper Province.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-06-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Övriga Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK