...
Passionerad etikettprofil fick prestigefylld utmärkelse
 

Den prestigefyllda utmärkelsen "R. Stanton Avery Lifetime Achievement Award" har tilldelats Helmut Schreiner (bilden), verkställande direktör och ägare till tyska etikettkoncernen Schreiner Group.
Helmut Schreiners gränslösa passion för sitt företag, hans banbrytande innovationer, hans bidrag till såväl etikettbranschens organisationer som till utbildning och utveckling av sina anställda, gjorde enligt juryn honom till en värdig vinnare av priset för år 2011.


Schreiner Group är en global etikettkoncern med en omsättning på över 110 miljoner euro och mer än 720 anställda i anläggningar i Europa och USA.
Under Helmut Schreiners karismatiska ledning har företaget blivit en världsledande innovatör inom etikettindustrin. Schreiner Group har speciellt gjort sig känt som utvecklare av nya teknologier och applikationer inom områden som RFID, elektroluminiscenta etiketter, printronics (tryckbar elektronik i etiketter) och säkerhetsetiketter mot förfalskning och piratkopiering.
"R. Stanton Avery Lifetime Achievement Award" är instiftat till minne av etikettprofilen Stan Avery och hans långa pionjärarbete inom etikettindustrin. Priset sponsras av företaget Avery Dennison.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-08-04

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK