...
”Skakad – inte rörd”

”Skakad, inte rörd” är ett klassiskt citat från Bondfilmerna. I Holland har Toorank Distilleries lanserat Coppa Cocktail som gör det enkelt för konsumenten att åtminstone på dryckesfronten bli sin egen James Bond.


Coppa Cocktail är namnet på färdigblandade drinkar som finns i butiker i Holland. Förpackningen består av en shakerformad glasflaska som fått en krympsleeve över hela ytan tryckt med silvermetallicfärg för att ge intrycket av att det är en riktig shaker av metall. Sleeven tillverkas av Rivièra Decorations Product BV och är av PET. Tryckmetoden är offset kombinerad med djuptryck.
Shakern lanserades förra året och försäljningen har gått så bra att den nu exporterats till ett flertal länder runt om i världen. Om vi får se den på Systembolagets hyllor återstår att se. Det får ju som bekant inte vara roligt och praktiskt att konsumera alkoholhaltiga drycker i Sverige. För några år sedan lanserades till exempel Elkschnaps i en flaska som såg ut som en förstorad gevärspatron. Det gick inte hem hos bolaget.
Enligt uppgift ligger priset på ungefär 7 euro för Coppa Cocktail.


Bo Wallteg

Editor-in-chief & Publisher
BO WALLTEG
bo@packnews.com

Publicerad: 2011-08-05

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Glas Livsmedel

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK