...
Medaljregn över svensk whisky
I IWSC blev det guldmedaljer till whiskykvaliteterna (fr.v.) Mackmyra Den Första Utgåvan, Moment Drivved, Moment Medvind och Mackmyra Reserve.

Framgångarna fortsätter för den svenska whiskyn Mackmyra. Vid årets upplaga av The International Wine & Spirit Competition (IWSC) tilldelades olika Mackmyra-kvaliteter inte mindre än fyra guld och sex silver!
Guldmedaljerna gick till kvaliteterna Mackmyra Den Första Utgåvan, Moment Drivved, Moment Medvind och Mackmyra Reserve. Det skriver Mackmyra Svensk Whisky i ett pressmeddelande.


"Att vi får guld för både Mackmyra Den Första Utgåvan, som vi gör i relativt stora volymer, och serien Moment, där vi endast buteljerar cirka tusen flaskor vardera av de fyra sorterna i serien, är ett utmärkt kvitto på att vi gör whisky av högsta kvalitet", säger Magnus Dandanell, VD och grundare av Mackmyra Svensk Whisky.
Mackmyra Svensk Whisky, som startades 1999, omsatte år 2010 cirka 100 miljoner kronor. Företaget har 45 anställda och producerar varje år 600.000 flaskor. Mackmyras destilleri finns i Valbo i Gästrikland, medan marknadskontoret är beläget i Stockholm. Dessutom har man inrättat en speciell "Mackmyra Whiskyby" i Gävle.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-08-08

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Glas Livsmedel Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK