...
Koppla av med Bob Marleys lugnande dryck!
Dryckerna i "Marley´s Mellow Mood" sägs vara lugnande och avkopplande.

Från och med september månad kommer den nya dryckesserien "Marley´s Mellow Mood" att finnas i de svenska butikerna. Produkterna, som förpackas i flaskor och metallburkar, pryds med bilder på framlidne musikikonen och reggaeartisten Bob Marley!
Dryckerna, som är så kallade funktionella drycker, har avkopplande effekt och de är framtagna i samarbete med Bob Marleys familj.


Samtliga produkter från Marley´s Mellow Mood bidrar till Bob Marleys välgörenhetsprojekt med satsningar över hela världen. Familjen Marley vill att Bob Marley ska bli ihågkommen för positiva förändringar, eftersom han ses som en ikon inom musiken och många kan relatera till hans texter. På hemsidan www.1love.org kan man läsa om de projekt, som man satsar på och budskapet bakom 1love och mer info om dryckerna finns på www.marleysmellowmood.com
"Vi har sett att produkten haft stora framgångar i bland annat Storbritannien hos folk i alla åldrar. Många konsumenter väljer att lägga pengar på produkter, som de kan känna någon sorts koppling till och här kan man engagera sig i en god sak varje gång man köper drycken", säger Emily Gray, PR-ansvarig på livsmedelgrossisten Gray´s American Stores, som lanserar dryckerna i Sverige.
Dryckesserien Marley´s Mellow Mood består av kolsyrad fruktdryck på burk samt svart iste med hallon och passionsfrukt och grönt iste med honung, förpackade på flaskor rymmande 473 milliliter.
"Vi kommer i första hand att ta in isteet", säger Håkan Eriksson, som är vice VD för Gray´s American Stores.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-08-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Livsmedel Marknad Metall

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK