...
Exakt dosering med Superfos EasyDose
Doseringsförpackningen EasyDose från Superfos har många olika användningsområden i hemmet.
Portionering av morgonens frukostflingor är bara ett av många sätt att använda EasyDose på...

Danska plastförpackningsföretaget Superfos, som sedan slutet av förra året ingår i brittiska koncernen RPC Group (läs här), har lanserat en mångsidig förpackningslösning med inbyggd doseringsmekanism, som garanterar att exakt den önskade produktmängden doseras från behållaren varje gång den används..
Förpackningen, som fått namnet "EasyDose", är främst avsedd för användning i hushållet och den är lämplig för produkter som barnmat, djurfoder, ris, kaffe, socker, flingor, tvättmedel och andra typer av lättrinnande, fasta produkter i form av granulat, korn, pellets, pulver, etc.


Easydose-förpackningen är ergonomiskt utformad för att kunna hanteras av alla konsumenter, inklusive barn samt älde och personer med nedsatt handkraft. EasyDose tillverkas i två storlekar – 1,5 liter och 2,2 liter – och kan erhålla i flera färgkombinationer. Förpackningens lock och sidor kan förses med grafisk utformning i form av integrerade etiketter (in-Mould Labelling).
"EasyDose är ett helt nytt inslag i vårt sortiment och vår första plastbehållare avsedd för fyllning och hantering av konsumenten själv. Men självklart kan EasyDose även användas som förpackningsform av företag som producerar eller säljer lämpliga produkter, där man har behov av en exakt och tillförlitlig dosering", säger Superfos produktchef Birthe Bebe Nielsen.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-08-19

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Kemteknisk Livsmedel Marknad Plast Plast Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK