...
Günters gula VW-buss rullar igen...
En imponerade displaylösning: en folkvagnsbuss i naturlig storlek för exponering av tyska storbageriet Kuchenmesters produkter!

En minst sagt annorlunda displaylösning i wellpapp har tillverkats av SCA Packaging Deutschland. Displayen har formen av en gammal folkvagnsbuss i naturlig storlek, där ena långsidan har öppnats upp och bildar en "försäljningsdisk" för bröd!
Displayen av utvecklad vid SCA:s fabrik i Hanau för tyska bageriet Kuchenmeister GmbH Günter Trockels och idén kommer från den solgula folkvagnsbuss, som företagets förgrundsgestalt Günter Trockels en gång använde för att transportera ut familjeföretagets bröd och kakor till butiker och återförsäljare.


"Folkvagnsdisplayen" är tillverkad av offsettryckt och laminerad wellpapp i kvaliteterna B-flute och E-flute. Displayen är uppbyggd i moduler, vilket innebär att den kan anpassas i storlek efter det golvutrymme, som finns i butiken där den ska ställas upp. Försäljningsdisken längs bussens långsida kan anpassas i bredd till att rymma från 4 till 8 halvpallar med bröd och kakor ur Kuchenmeisters stora sortiment.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-08-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Livsmedel Marknad Well Well

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK