...
Allt fler produkter förses med Rolling Optics säkerhetsetiketter
Al Musbahs parfymer ska förses med svenska säkerhetsetiketter.

Alltfler produkter förses nu med tredimensionella säkerhets- och identifikationsetiketter från svenska företaget Rolling Optics. Företagets hologrambaserade 3-D-etiketter har rönt stor uppmärksamhet och för drygt ett år sedan kom det första stora kommersiella genombrottet, då hårvårdsföretaget Grazette of Sweden lanserade en ny hårvårdsserie, vars förpackningar är försedda med specialutvecklade Rolling Optics-etiketter (läs här).
Nu har ytterligare företag inom kosmetika- och kropssvårdsområdet valt Rolling Optics etiketter till sina produkter – bland annat saudiarabiska Al Musbah Group och svenska Sasco AB.


Sasco AB, som marknadsför aloe vera-baserade skönhets- och hälsoprodukter, har valt Rolling Optics etiketter med 3-D-effekt för att ge produkterna större uppmärksamhet i butikshyllorna.
"3-D-etiketterna ger en unik synlighet åt produkterna och personligen tycker jag det är svårt att sluta titta på dem eftersom de är så lockande! Jag hoppas kunderna kommer att känna likadant", säger Sasco VD Lotta Demker.
För Al Musbah, ledande parfym- och dofttillverkare i Mellanöstern, har Rolling Optics utvecklat en säkerhetsetikett med 3-D-effekt, som ger såväl ett manipuleringsskydd (tamper proof) till förpackningarna som ökar uppmärksamhetsvärdet i butikshyllan.
"Detta skyddar verkligen våra produkter mot förfalskning och tillför våra förpackningar en ny dimension", säger AbdulSalam Muthanna, marknadsdirekör för parfymer hos Al Musbah.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-10-05

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK