...
Labelexpo Europe slog alla rekord

Den stora etikettmässan Labelexpo Europe 2011, som ägde rum i Bryssel 28 september till 1 oktober, slog alla tidigare rekord, när det gäller antal besökare, antal utställare och antal avslutade affärer på mässan, enligt ett pressmeddelande från arrangören.
"Trots det ekonomiska klimatet är Labelexpo Europe fortfarande den främsta plattformen för att göra affärer, nätverka och studera ny teknik och nya produkter. Årets mässa har klart visat att vår bransch fortsätter att utvecklas och att människorna inom etikettindustrin besjälas av en ´vi kan´-attityd", säger Labelexpos VD Roger Pellow.


Slutsummeringen av Labelexpo Europe i Bryssel visar att totalt 28.636 besökare från 118 länder kom till mässan, vilket är en ökning med nästan 19 procent jämfört med Labelexpo 2009. Vidare ökade antalet utställare från 544 till 550 stycken och sex utställningshallar vid Brussels Expo användes, vilket gjorde mässan till den ytmässigt största i dess 30-åriga historia.
Att mässan blev en publik och utställarmässig framgång visar också det faktum att utställarna kunde rapportera om rekordmånga avslut av maskin- och materialaffärer på mässan. Och allt pekar på att Labelexpo Europe 2013 kommer att bli lika framgångsrik – när mässan stängdes den 1 oktober var nämligen redan 81,3 procent av monterytan för nästa mässa bokad.
Flera hundra nya produkter inom etikettområdet lanserades på mässan genom livedemonstrationer i utställarnas montrar, skriver arrangören, och speciell uppmärksamhet drog de två specialutställningarna "Packaging Printing Zone" och "Digital Print Workshops", där intressanta seminarier och livedemonstrationer av utrustningar och teknik lockade många besökare.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-10-10

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Övriga Övrigt Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK