...
Norsk pizza som märks...
Fr. v.: Hans-Petter Gulliksen, IT-koordinator Stabburet, Hans Jostein Langelo, fabrikschef Strand och Morten Mathiesen, ACT Gruppen skakar hand och befäster avtalet.

Norska livsmedelstillverkaren Stabburet har valt ACT Gruppen som leverantör av märknings- och spårningslösningar vid Stabburets pizzafabrik i Stranda.
Uppdraget innebär att ACT levererar märkningslösningar till såväl varje enskild pizzaförpackning som till transportförpackningar och pallar.
ACT levererar också systemlösningen superDAGFINN till fabriken som möjliggör kommunikation med fabrikens MES-system (Manufacturing Execution System) och spårning av produkterna.


Avtalet innebär att all existerande märkningsutrustning vid pizzafabriken i Sgtranda har bytts ut mot senaste geneartionens lösningar från ACT Gruppen. BNU märks varje enskild pizzaförpackning med unik information med en Linx 4900 bläckstråleskrivare. Transportförpackningarna märks i framkant och bakkant med "GS1-etiketter" som skrivs ut och appliceras med en Weber LA4050 och förpackningen båda långsidor förses med varierande information, som påföres med en ACT IJ bläckstråleskrivare. I ett sista led förses slutöligen varje pall med pizzaförpackningar med palletiketter på två sidor.
"Vi är stolta och glada över samarbetet med Stabburets Stranda-team. Det här avtalet, som i första hand gäller i fem år, ger oss god möjlighet att visa vår styrka som totalleverantör av den här typen av märkningslösningar", skriver ACT Gruppen i ett pressmeddelande.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-10-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Livsmedel Marknad Märknings- & Etiketteringsutrustning Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK