...
Coop väljer elektroniska hyllkantsetiketter

Coop Danmark A/S har ingått avtal med Delfi Technologies A/S om leverans av Breece System med helt grafiska elektroniska hyllkantsetiketter till Coops butiker i Danmark och Grönland.
De första butiksinstallationerna omfattar 77 butiker med ett kontraktsvärde på över 50 miljoner danska kronor. Installationerna är redan igång och förväntas vara klara inom 3-5 månader.


Avtalet mellan Coop Danmark och Delfi föll på plats efter ett år med pilottester av lösningen i tre danska butiker - Dagli’Brugsen i Rödvig, SuperBrugsen i Stensballe och Kvickly i Ebeltoft.
"Avtalet med Coop är det största avtalet med helt grafiska elektroniska hyllkantsetiketter i Skandinavien, där den första utrullningen omfattar 77 butiker. Det är framtidens lösning och därför tror vi att det bara är en tidsfråga innan vi ser den helt grafiska lösningen i fler butiker på den skandinaviska marknaden", säger Delfi Technologies sälj- och marknadsdirektör Michael Jørgensen.
De elektroniska hyllkantsetiketterna ger butikerna en komplett grafisk lösning, som eliminerar manuell hantering i butiken avseende utskrift och byte av hyllkantsetiketter. Butikerna kommer att spara både tid och pengar och samtidigt ger den helt grafiska lösningen större trygghet för den enskilda butiken och dess kunder, då man alltid kan vara säker på att produktinformationen på hyllan alltid matchar den i kassan.
"Vi är övertygade om att lösningen kommer att effektivisera butiksdriften i våra olika butikskedjor och ge kunderna extra trygghet att priserna alltid är korrekta. Samtidigt ser vi en förnuftig investering, som återbetalas inom några år", säger Svend Envoldsen, projektchef hos Coop Danmark.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-10-31

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Livsmedel Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK