...
Norner upprättar dotterbolag i Indien
Från öppningsceremonin i New Dehli; fr.v.: Ambassadör Ann Ollestad, VD Tine Rørvik, Ravi K.Aggarwal, VD Prayag Polytech Ltd, Ashutosh Gupta, Mimir Country Manager och Mayukh Warawdekar, Fine Research & Development Centre.
Dr. Kapur, t.h., forskningschef hos Indian Oil, överräckte en invigningsgåva till Lars H. Evensen, VD Norner Mimir India.

Norska Norner AS, som arbetar med utveckling och innovationer inom plast och polymerer, har upprättat ett dotterbolag i Indien med namnet Norner Mimir India Pvt. Ltd. Det är det första dotterbolag som Norner etablerar utomlands och det återspeglar den ökande verksamhet som Norner har i regionen och den affärsmässiga potential, som Norner ser i Indien.
Det nya dotterbolaget blev officiellt öppnat vid en högtidliga ceremoni på den norska ambassaden i New Dehli i slutet av oktober under medverkan av den norska ambassadören samt gäster från den indiska petrokemi- och plastindustrin.


Invigningen av Norner Mimir India markerades genom en indisk lamptändningsceremoni som utfördes av ambassadören Ann Ollestad, Norners VD Tine Rørvik, Norner Mimirs chef Lars H. Evensen och dr. Kapur, forskningschef hos Indian Oil.
"Jag är mycket nöjd med utvecklingen för Norner i Indien så här långt och ser mycket optimistiskt på vad vi kan uppnå på den indiska marknaden", säger Tine Rørvik.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-11-28

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Köp/Försäljning/Samgående Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK