...
Per Lundeen lämnar posten som Å&R Cartons koncernchef

Per Lundeen (bilden), sedan 12 år koncernchef och VD i förpackningskoncernen Å&R Carton och i nybildade ÅR Packaging Group, har meddelat bolagets styrelse att han vill sluta som koncernchef. Han tänker stanna kvar på sin post fram tills styrelsen har hittat en efterträdare, vilket beräknas ske under våren 2012.
"Jag har upplevt 20 spännande och positiva år i företaget, men nu, sedan sammanslagningen av Å&R Carton och Flextrus är genomförd, är tiden inne att lämna över det operativa ansvaret. I framtiden tänker jag ägna mer tid åt styrelseuppdrag, rådgivning och egna affärer", säger Per Lundeen i en kommentar.


Efter att han lämnat VD-stolen kommer Per Lundeen att väljas in i bolagets styrelse och därifrån fortsätta att verka för koncernens bästa.
"Mina känslor för ÅR Packaging Group, dess medarbetare och kunder är mycket starka och jag kommer att aktivt delta i rekryteringen av min efterträdare. Den nye VD:n måste ges möjlighet att sätta sin egen personliga prägel på företaget, men jag kommer från min plats i bolagsstyrelsen att kunna ge råd och hjälp i specifika projekt", säger Per Lundeen.

"Per Lundeen har framgångsrikt lett Å&R Carton och ÅR Packaging Group under en period av stark tillväxt och viktiga omstruktureringar och vi är glada att han nu gått med på att ingå i styrelsen. Under Per Lundeens tid har företaget utvecklats till ett av de ledande förpackningsföretagen i Europa och det finns en stabil grund för en ny VD att ytterligare utveckla företaget", säger styrelseordföranden Stig Gustavsson i en kommentar.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-12-09

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK