...
Multivac köper finska Trimaster Oy

Tyska förpackningskoncernen Multivac meddelar att man köpt det finska företaget Trimaster Oy, beläget i Tammerfors.
Trimaster, som grundades 1998, är specialiserat på bland annat palleteringssystem och robotstyrda hanteringsceller samt övervaknings- och transportsystem. Företaget har ett nära samarbete med ABB Robotics, speciellt inom palleteringssystem.


Med övertagandet av Trimaster utökar Multivac sin produktportfölj och koncernen kan nu erbjuda kompletta end-to-end-linjer från process- och förpackningsmaskiner fram till slutlig palletering.
Köpet av Trimaster innebär också att Multivac stärker sin närvaro i Norden. Trimaster och dess cirka 20 anställda kommer att inkorporeras i Multivacs finska försäljnings- och serviceföretag Multivac Oy.

"Trimaster har en god marknadsställning i Finland och Sverige och vi gläder oss åt att komma med i Multivac-gruppen och bidra med våra kunskaper inom palletering och robotstyrd hantering", säger Trimasters ägare Leo Johansson.

"Med förvärvet av Trimaster löser vi våra kunders hanteringsproblem vid produktpackning och conveyortransport och utvidgar vårt sortiment av ABB:s robot- och övervakningssystem", säger Esa Harju, VD för Multivac Oy.

Inga ekonomiska villkor för affären, som genomfördes den 9 december, har meddelats.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-12-20

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Köp/Försäljning/Samgående Maskin och Utrustning Maskin och Utrustning Materialhanteringsutrustningar Robotteknik

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK