...
Ny hållbarhetschef hos Coca-Cola i Sverige

Magdalena Kettis (bilden) har utsetts till ny hållbarhetschef hos Coca-Cola Enterprises i Sverige och Norge. Hon kommer närmast från Norges Bank Investment Management, som förvaltar norska statens pensionsfond, den s.k. ”oljefonden”.

Magdalena Lettis har lång erfarenhet av ledande positioner inom CSR (Corporate Responsibility and Sustainability) på global nivå. Senast i rollen som ansvarig för sociala och miljömässiga frågor på Norges Bank Investment Management, förvaltare av norska statens pensionsfond utland, och dessförinnan som CSR-konsult.

"Vi är mycket glada över att Magdalena nu börjar hos oss. Vi har en tydlig lokal förankring med stark egen drivkraft och utmanande mål. Med Magdalenas bakgrund och erfarenhet stärker vi upp de framtida förväntningar inom hållbarhet vi vill motsvara och överträffa", säger Göran Holm, VD på Coca-Cola Enterprises Sverige AB.

Den nya tjänsten innebär att Magdalena får det direkta ansvaret för CRS i såväl Sverige som Norge.
"Att jobba systematiskt med miljö- och samhällsfrågor blir en allt viktigare del av verksamheten för Coca-Cola och det ska bli spännande att få bidra till att utveckla hållbarhetsarbetet i Sverige och Norge", säger Magdalena Kettis.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-01-13

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Övriga Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK