...
Bosch Rexroths vice VD är en riktig supertalang...

I Veckans Affärers lista över 101 svenska "supertalanger" och framtidens ledare återfinns bland andra 39-årige Frederik Nilner (bilden), som är vice VD för automationsföretaget Bosch Rexroth i Sverige.
"Oerhört hedrande att hamna på VA:s lista över supertalanger", säger Frederik Nilner i en kommentar.


Varje år publicerar tidningen Veckans Affärer en lista över nästa generations ledare i Sverige. Nomineringsprocessen utförs av tidningens redaktion samt i tidningens olika nätverk och bland läsare. Kunskap, prestation, drivkraft, personligt varumärke och framtidspotential är några av de kriterier som betygsätts.
Listan omfattar 101 namn på "supertalanger" och den som kommit med på listan en gång kan inte komma ifråga något annat år.

På årets lista återfinns bland annat Bosch Rexroth AB:s försäljningschef och vice VD Frederik Nilner, som hamnat på plats 80 med följande motivering:
"Civilingenjör från Lunds tekniska högskola som efter att ha jobbat i Frankrike och Tyskland nu klättrat upp till vice VD-posten på Bosch Rexroth. Intressant ledarskap, beskrivs som ´en ödmjuk man med pondus´".

"Det känns oerhört hedrande att vara med listan över supertalanger och det är också kul att Bosch Rexroth är ett av få industriföretag som är representerade", säger Frederik Nilner, som tillträdde sin post som vice VD i mars i fjol.

En annan "supertalang" från ett företag med klar anknytning till förpackningsområdet, som också hamnat på listan, är 33-årige Fredrik Lundeborg från Stora Enso.
Han har gjort kometkarriär, först på Vattenfall och nu på Stora Enso, där han bland annat ingår i koncernens "Pathfinders", dvs. den grupp som ska utmana VD och koncernledning i hur man tänker om när det gäller innovation och globalt ansvar i koncernens verksamhet (läs här).
Fredrik Lundeborg återfinns på plats nr 53 på "supertalanglistan".


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-01-24

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Maskin och Utrustning Personal Robotteknik

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK